ana sayfa












































MOUSER , ROM Elektronik ile WIN Fuarında


ROM Elektronik, 17-20 Mart 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlecek WIN - World of Industry Fuarına katılıyor

“Tasarım Destek ve Tasarım Mühendisleri Odaklı” bir yaklaşım ile “en yeni ürün ve teknolojilerin tasarımcılara en önce duyurulması” amacı ile hareket eden ROM Elektronik, bu yaklaşıma uygun olarak, üretici ile tasarımcıyı fuarda buluşturabilmek amacını taşıyor. AYDINLATMA ve M2M , ENERJİ, OTOMASYON Konularında Sektöre Özgü Çözümlerimizi, yeni distribütörlüklerimizi ve yeni ürün tanıtımlarımızı tasarım mühendisleri ile paylaşabilmeyi hedefliyoruz. MOUSER’in tasarım mühendislerinin ürüne erişimini kolaylaştıran web çözümleri, NUVOTON ARM tabanlı Mikrodenetleyici ailesi, Japonya’nın önde gelen üreticilerinden ROHM firmasının ürünleri, RF alanında en güçlü BLE çözümüne sahip NORDIC firması ürünleri ve endüstriyel PC ailemize yeni katılan Dünya'nın En Büyük Endüstriyel PC Üreticilerinden ASROCK ile Taiwan'ın En Hızlı Büyüyen Endüstriyel PC Üreticisi DFI ürünleri fuarda sergileyeceğimiz ürünlerden bazıları olacak.

ROM Elektronik WIN - World of Industry (FAZ 2) Fuarında

ROM Elektronik, 17-20 Mart 2011 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan WIN - World of Industry (FAZ 2) Fuarına katılıyor.

Hall No: 8 Stand No: D110'da stand açacak ROM Elektronik misafirlerini Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ne bekliyor.

Fuar ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için www.win-fair.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Ücretsiz ziyaretçi davetiyesine online kayıt yaptırmak için lütfen tıklayınız.

Ekrana otomatik olarak gelecek olan sayfanın çıktısını fuar girişindeki online kayıt bankosuna bırakarak fuarı ücretsiz olarak ziyaret edebilirsiniz.

MOUSER , ROM Elektronik ile Her Yıl Elektronist Fuarında

tr.mouser.com web sitesi üzerinden sitede yer alan birim fiyatlarla Türkiye teslimi ürün alma avantajı.

Fuar sırasında oldukça yoğun ilgi gören MOUSER, fuarda özellikle hiç bir ek maliyet gelmeden, yerel bir firmadan ürün almanın konforuyla MOUSER ürünlerine ulaşabilmeyi mümkün kılan ROM Elektronik ile iş ortaklığını duyurma imkanı buldu. ROM Elektronik, 500 den fazla marka ve 2.000.000 dan fazla ürünü Türk tasarımcılara Dünya ile aynı maliyetlerle ulaştırmanın gururunu ve onurunu yaşıyor.

25.09.2015

MOUSER ve ROM İş Ortalığı Duyurusu İçin Tıklayınız.


Kevin Schurter Doğrudan Sermaye Yatırımı Yaparak ROM Elektronik’e Ortak Oldu

Tasarım destek odaklı ürün satışında lider olan Kevin Schurter, elektronik malzeme tedarikçisi olarak ispat edilmiş olan rekabet gücünü, teslimat güvenirliğini, ve teknik destek kaynaklarını siz değerli müşterilerimizin yerel ihtiyaçlarına en uygun şekilde sunmaktadır.

Türkiye'de ROM Elektronik ortaklığı ile faaliyet kararı alan Kevin Schurter, iki güçlü yerel distribütörün ortaklığının Türkiye elektronik üretim sektöründe hizmet kalite standartını yükseltmesinin yanısıra mevcut güçlü iş ortaklığı sayesinde sunulan ürün çeşitliliğini de arttırarak aktif, pasif, elektromekanik ve her türlü elektronik malzeme ihtiyacınızda tek noktadan çözüm sunabilmektedir.

Endüstriyel PC Ailemiz Genişlemeye Devam Ediyor

Mevcut güçlü iş ortaklıkları sayesinde aktif, pasif, elektromekanik ve her türlü elektronik malzeme satışı gerçekleştirmekte olan ROM Elektronik Endüstriyel PC alanında da güçlü iş ortaklarıyla yoluna devam etmektedir.

1996 yılından beri sürdürdügü endüstriyel PC ve çevre ürünlerinin pazarlaması faaliyetleri ve genişleyen ürün yelpazesiyle ROM Elektronik tüm Endüstriyel PC ihtiyaçlarına tek noktadan çözüm sunabilmektedir.

ROM Elektronik uzman kadrosu, güçlü teknik desteği ve zengin stokları ile özellikle Endustriyel PC kartları, Rack mount kasalar, Mini PC, Thin Client ürünleri, fanlar, güç kaynaklari, mini printerlar, Flash bellekler, standart ve custom design LCD ekranlar, internet üzerinden kontrol çözümleri ve dokunmatik ekranlar ile ilgili taleplerinize uygun çözümler sunabilmektedir.

ROM Elektronik İş Ortakları için tıklayınız


Merkez Adres: Armağanevler Mah. Sırt Sokak No: 40/A Ümraniye İstanbul
Kroki İçin Tıklayınız.
+90 (216) 492 83 73
Faks:
e-posta:
+90 (216) 492 83 74
info@romelektronik.com
Ana Sayfa | Hakkımızda | Ürünler | Teknik Destek | Haberler | Download | Line Card | Arıza Bildirim | Kariyer | Site Haritası | İletişim